Diner

Samen heerlijk genieten

 

 

WILDKAART 2025/2026

Klik hier

Koude voorgerechten

Brood met smeersels 4 stuks
€ 5
Brood met smeersels 8 stuks
€ 8
Tataar van bieten en appeltjes
€ 15

met een balsamico siroop

Carpaccio
€ 15,5

van ossenhaas met een smaakvolle truffel mayonaise

Toast gerookte zalm
€ 16

met moster dille dressing

Tonijn Tataki
€ 18

met wakame op een bedje van komkommer

Warme Voorgerechten

Griekse salade
€ 17

Met spek omwikkelde geitenkaas balletjes

Salade buikspek
€ 17

een salade met langzaam gegaarde buikspek met oystersaus

Knoflook Scampi
€ 18

met knoflookbrood en tuinkruiden

Huisbereide Soepen

Groenten soep - Bescheiden
€ 7

Vegan

Groenten soep - Bourgondisch
€ 8,5

Vegan

Tomatensoep - Bescheiden
€ 7

met rundergehakt balletjes en een scheutje room

Tomatensoep - Bourgondisch
€ 8,5

met rundergehakt balletjes en een scheutje room

Uiensoep gegratineerd met een kaaskoekje - Bescheiden
€ 8
Uiensoep gegratineerd met een kaaskoekje - Bourgondisch
€9,5
Bourgondische gevulde vissoep - Bescheiden
€11

Op chef’s wijze

Bourgondische gevulde vissoep - Bourgondisch
€13,5

Op chef’s wijze

Hoofdgerechten met vlees

Wiener Schnitzel
€ 23
Kalkoen supersaté 1 spies
€ 19

Huisgemaakt met pindasaus

Kalkoen supersaté 2 spiezen
€ 23

Huisgemaakt met pindasaus

Varkenshaas
€ 24

in z’n geheel

Varkenshaas
€ 25

gevuld met knapperige spek

Huisgemarineerde spareribs
€ 26

met diverse sausjes

Bourgondische beenham aan het bot
€ 26

Super malse beenham aan het bot met een BBQ saus

Tournedos van ossenhaas
€ 29,5

van ongeveer 240 gram (biefstuk van de haas)

Bourgondische vleessmullerij (2 p)
€ 55

voor 2 personen met sate, ribs en gyros

The butchers choise
€ wisselend

Wisselende topproducten waar de slager trots op is!

Hoofdgerechten Vegetarisch & Vegan

Vegetarische schnitzel
€ 22

met champignonrooms saus

Portobello
€ 23

gevuld met noten, spinazie, tomaat en veganfeta op een bedje van couscous

Truffel risotto
€ 24

met bospaddestoelen

Sausjes en extra’s

Extra friet
€ 4
Champignonsaus, pepersaus, truffelsaus
€ 3,5
Gebakken champignons
€ 4

Hoofdgerechten met vis

Gegratineerd vispotje
€ 26

gevuld met diverse vis, aardappels en een romige vissaus afgegratineerd met kaas.

Zalmfilet met tagliatelle
€ 27

met een mosterd-dille saus

5 Reuzen gamba's
€ 29

met wokgroenten en een romige beure-blanc saus

Bourgondische vissmullerij voor 2 personen
€ 55

zalmfilet, tonijn en knoflookscampi’s

Desserts

 

Kinderijsje
€ 4
Vanille-roomijs met slagroom
€ 8
Dame Blanche
€ 10

vanille-roomijs met chocoladesaus en slagroom

Monsieur Noir
€ 11

Chocolade-ijs met vanille saus en slagroom

Créme brulee
€ 11

met vanilleroom ijs en slagroom

Coupe Bergenaar
€ 11

vanille-roomijs met boerenjongens, advocaat en slagroom

Italian tiramisu
€ 11

lange vingers met mokka likeur, mascarpone, cacao en slagroom

The Dutch
€ 11

Handgemaakte stroopwafel bavaroise met karamelglace en chocolade ijs

Moulleux lavacake
€ 11

met vanillerooms-ijs en slagroom

Restaurant De Bourgondiër

In ons restaurant is het genieten van het Bourgondische leven

Hotel De Bourgondiër

Het hotel zorgt voor een warm welkom voor zowel zakelijke bezoeker als toerist

Feestzaal De Bourgondiër

De feestzaal is de perfecte basis van mooie herinneringen