Diner
Samen heerlijk genieten
WILDKAART 2025/2026
Koude voorgerechten
met een balsamico siroop
van ossenhaas met een smaakvolle truffel mayonaise
met moster dille dressing
met wakame op een bedje van komkommer
Warme Voorgerechten
Met spek omwikkelde geitenkaas balletjes
een salade met langzaam gegaarde buikspek met oystersaus
met knoflookbrood en tuinkruiden
Huisbereide Soepen
Vegan
Vegan
met rundergehakt balletjes en een scheutje room
met rundergehakt balletjes en een scheutje room
Op chef’s wijze
Op chef’s wijze
Hoofdgerechten met vlees
Huisgemaakt met pindasaus
Huisgemaakt met pindasaus
in z’n geheel
gevuld met knapperige spek
met diverse sausjes
Super malse beenham aan het bot met een BBQ saus
van ongeveer 240 gram (biefstuk van de haas)
voor 2 personen met sate, ribs en gyros
Wisselende topproducten waar de slager trots op is!
Hoofdgerechten Vegetarisch & Vegan
met champignonrooms saus
gevuld met noten, spinazie, tomaat en veganfeta op een bedje van couscous
met bospaddestoelen
Sausjes en extra’s
Hoofdgerechten met vis
gevuld met diverse vis, aardappels en een romige vissaus afgegratineerd met kaas.
met een mosterd-dille saus
met wokgroenten en een romige beure-blanc saus
zalmfilet, tonijn en knoflookscampi’s
Desserts
vanille-roomijs met chocoladesaus en slagroom
Chocolade-ijs met vanille saus en slagroom
met vanilleroom ijs en slagroom
vanille-roomijs met boerenjongens, advocaat en slagroom
lange vingers met mokka likeur, mascarpone, cacao en slagroom
Handgemaakte stroopwafel bavaroise met karamelglace en chocolade ijs
met vanillerooms-ijs en slagroom