Diner
Samen heerlijk genieten
Koude voorgerechten
van ossenhaas met een smaakvolle truffel mayonaise
met rode bieten en druiven
met rode bieten en druiven en brie
met moster dille dressing
Warme Voorgerechten
Met spek omwikkelde geitenkaas balletjes
met knoflookbrood en tuinkruiden
Huisbereide Soepen
Vegan
Vegan
met rundergehakt balletjes en een scheutje room
met rundergehakt balletjes en een scheutje room
met een kaasbroodje
met een kaasbroodje
Op chef’s wijze
Op chef’s wijze
Hoofdgerechten met vlees
Huisgemaakt met pindasaus
Huisgemaakt met pindasaus
in z’n geheel
gevuld met knapperige spek
met diverse sausjes
Super mals, aan het bot met een BBQ saus
van ongeveer 240 gram (biefstuk van de haas)
voor 2 personen met sate, ribs en gyros
op advies van onze keurslager
Hoofdgerechten Vegetarisch & Vegan
met champignonrooms saus
gevuld met noten, spinazie, tomaat en veganfeta op een bedje couscous
met bospaddestoelen en truffelsaus
Sausjes en extra’s
Hoofdgerechten met vis
met diverse soorten vis, aardappels en een romige vissaus
in rode pesto met spinazie en haricoverts
met een mosterd-dille saus
Desserts
vanille-roomijs met chocoladesaus en slagroom
vanille-roomijs met boerenjongens, advocaat en slagroom
Chocolade-ijs met vanillesaus en slagroom
met appel & kaneel crumble, malaga ijs en slagroom
3 soorten noten-ijs met diverse soorten noten
Warme lavacake met vanilleroomsijs en slagroom